Home Noord-Holland | NHstart

Home

 • ASWautoglas autoruit reparatie Hippolytushoef

  ASW autoglas is de vakman voor het repareren, vervangen, graveren en blinderen van autoruiten. Naast het repareren van autoruiten leveren zij ook diverse glassoorten.

  Lees verder
 • Bakker Stofferingen woning- en projectstofferingen Den Oever

  Uw winkel voor vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een persoonlijk advies en een uitstekende service. Afspraak!

  Lees verder
 • Bloeiers planten- bloemenkwekerij tuincentrum te Slootdorp

  In Slootdorp vindt u kwekerij (tuincentrum) "Bloeiers" waar in het voorjaar eenjarige zomerbloeiers, kruiden en grote hangpotten geteeld worden. In de zomer en najaar vooral bijzondere siervruchten, decoratieve groenten en eetbare bloemen. Bij Bloeiers koopt u de producten direct vanuit de kwekerij.

  Lees verder
 • De 7 zeeen, as verstrooien Waddenzee

  Al het leven komt uit de zee. Uiteindelijk wordt het ook weer terug gegeven aan de zee.
  Geen vluchtige asverstrooiing. Wij doen het anders. Wij wachten tot het allerlaatste moment. Het ogenblik dat de zee besluit om de urn mee te nemen vanaf de zandplaat.
  De Waddenzee is altijd in beweging. Elke dag komt het water op en neemt 
  na 6 uur alles mee wat drijft. Ook de urn van uw geliefde.

  Lees verder
 • MS Wuta sportvissen Waddenzee vanuit Den Oever

  Beleef een schitterende dag op de Waddenzee. Lekker onthaasten dat moet je af en toe eens doen. Schipper Rene kent het Wad op zijn duimpje. Samen met Wil (zijn steun en toeverlaat) doen ze er alles aan om u een gezellige dag te bezorgen.

  Lees verder
 • ODK restaurant Ongder de Kukel Hippolytushoef

  Restaurant Eeterij Ongder de Kukel is een restaurant waar je zeker nog eens terug komt als je er eens bent geweest.
  Ongder de Kukel is heerlijk uitgebreid dineren met familie, collega's vrienden.
  ODK werkt met verse streekproducten o.a. verse vis uit Den Oever.

  Lees verder
 • Wad Anders sportvissen vanuit Den Oever

  Jan Heijligenberg is de schipper van het WaddenCruise-schip Neptunus. Hij doet dit al zo'n 35 jaar. Daarvoor was hij visserman, in weer en wind. "Dan weet je het wel" zou je zeggen. Nee hoor. Hij leert steeds wéér meer van de Waddenzee. Hij vindt het leuk om al die kennis met u te delen. Opdat u net zo enthousiast wordt als hij, want de Waddenzee is het waard. 

  Lees verder
 • Teetjes vis en dis visrestaurant Hippolytushoef

  Bakken kan iedereen. Frituren ook. Bij Teetje praten ze liever van kokkerellen want als bij ons de schorten voorgaan dan verschijnt er iets verfijnds op tafel. Of in de puntzak. Het zit m in het gebruik van de beste oliën, de juiste kruiden en puur zeezout. Maar niet alleen dat. Liefde voor het vak, extra aandacht en een gulle lach is wat je eigenlijk proeft.

  Lees verder
 • Praktijk 22 Schagen

  Praktijk 22 verzorgt specialistische, cosmetische behandelingen. Dat gebeurt met de nieuwste technieken op het gebied van lichaamsbehandelingen.

  Lees verder

Meer artikelen

0test
Page generated in 0.409 seconds.