Dagje uit Noord-Holland | NHstart

Dagje uit

 • De Groot Recreatie o.a. wadlopen garnalenvissen en sportvissen

  De Groot recreatie is een begrip in Noord-Holland. Dit recreatiebedrijf verzorgt o.a. groepsarrangementen. Zoals wadlooptochten, rondvaart Waddenzee, wandeltochten over Wieringen etc. Maar ook individuele arrangementen zijn mogelijk.  Voor een gegarandeerd leuk dag is dit het juiste bedrijf. Alles is op elkaar afgestemd.

  Lees verder
 • Garnalenvissen: op zoek naar de delicatessen van het Wad.

  Meeuwen zwermen rond de boot. In de hoop dat ze een graantje kunnen meepikken van je vangst. Natuurlijk, eerlijk zullen we alles delen. Dus hier: jij ook een garnaaltje. Maar de rest is voor jezelf, voor thuis. 

  Lees verder
 • SWRW is de afkorting van Stichting Water Rekreatie Wieringen. SWRW verzorgt rondvaarten en vaartochten vanuit Den Oever. Startpunt is de Oostkade van de haven van Den Oever in de kop van Noord-Holland. U vaart de Waddenzee op en komt o.a. langs de spui-sluizen aan het begin van de Afsluitdijk waar bij laag water ongeveer zo'n  5000 m3 per seconde zoet  IJsselmeer water in de Waddenzee wordt afgevoerd. Ook gaan de vaartochten langs zandbanken waar je de zeehonden kunt bekijken.

  Lees verder

Meer artikelen

0test
Page generated in 0.1858 seconds.