Eten en drinken Noord-Holland | NHstart

Eten en drinken

 • B.D. Graan groothandel biologische granen Oudelander Eko shop

  BDgraan is sinds 1968 de eerste biologische boerderij van Nederland. Op deze biologische boerderij zijn ze vanaf 1968 al bezig met duurzame energie. In de jaren ‘90 kwam BD graan voor het eerst in aanraking met windenergie. 

  Lees verder
 • Drank en Deining slijterij Hippolytushoef

  Bij Slijterij Drank en Deining te Hippolytushoef kunt u terecht voor o.a. het wel bekende drankje:  "Het Wierings Liefke" 

  Lees verder
 • Welkom bij de buren cafe restaurant Wieringerwerf

  Dit horecabedrijf gelegen in 't hartje van Wieringerwerf heeft tal van mogelijkheden voor iedereen die van gezelligheid en kwaliteit houdt! Een toplocatie voor bruiloften, partijen, vergaderingen, jubilea, school- feesten en nog veel meer.

  Lees verder
 • Teetjes vis en dis visrestaurant Hippolytushoef

  Bakken kan iedereen. Frituren ook. Bij Teetje praten ze liever van kokkerellen want als bij ons de schorten voorgaan dan verschijnt er iets verfijnds op tafel. Of in de puntzak. Het zit m in het gebruik van de beste oliën, de juiste kruiden en puur zeezout. Maar niet alleen dat. Liefde voor het vak, extra aandacht en een gulle lach is wat je eigenlijk proeft.

  Lees verder
 • De Zingende Wielen restaurant Den Oever

  Restaurant De Zingende Wielen is een bijzonder restaurant gelegen in een bijzonder stukje Noord-Holland. Bekend om zijn uitstekende vis - en vleesspecialiteiten. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over het voormalig eiland Wieringen.

  Lees verder

Meer artikelen

0test
Page generated in 0.2725 seconds.